Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Jandarma’dan baskın, uyuşturucu tacirleri operasyonla yakalandı

Aksaray’da Jandarma ekipleri iki

Aksaray’da Jandarma ekipleri iki şahsın uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti yaptığı bilgisi üzerine operasyon düzenledi. Operasyon sonucunda çok sayıda uyuşturucu malzeme ve apart ele geçirildi.

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesi içerisinde uyuşturucu madde kullanan, bulunduran veya imal ve ticaretini yapan şahıs ya da şahısların yakalanmasına yönelik kapsamlı çalışmaları aralıksız devam ediyor.
Edinilen bilgiye göre, Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları doğrultusunda, Aksaray İl Jandarma Komutanlığına bağlı İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Merkez İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından uyuşturucu ticareti yapan şahıslara yönelik isthibari çalışma gerçekleşti.
Jandarma ekipleri Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde imal ve Ticareti yapan şahıslara yönelik gerçekleştirdiği istihbari çalışmalar sonucunda Merkez sınırları içerisinde Y.Y. ve P.T. isimli şahısların uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti yaptığı bilgisini edindi. Bunun üzerine şahısların bulunduğu adrese operasyon düzenleyerek, (25) gram sentetik cannabinoid/bonzai, (17) gram metamfetamin, (15) adet uyuşturucu hap, (1) adet ruhsatsız tabanca, (40) adet tabanca fişeği, (1) adet kelebek bıçak, (2) adet uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirildi.
Jandarma ekipleri olayla ilgili Y.Y. ve P.T. isimli şahısları gözaltına aldı. Gözaltına alınan şahıslar Jandarmadaki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adli makamlara sevk edildi.
Jandarma ekipleri, “Vatandaşlarımızı zehirlemek isteyen zehir tacirlerine karşı titiz ve gayretli çalışmalarımıza gece gündüz demeden aralıksız devam edilecektir” dedi.