Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Jandarma’dan baskın, kenevir ekimi yapan şahıs yakalandı

Aksaray’ın Sarıyahşi İlçesinde yasa

Aksaray’ın Sarıyahşi İlçesinde yasa dışı kenevir ekimi ve uyuşturucu madde ticareti yapan bir şahsın ikametine operasyon düzenlendi. Operasyon sonucunda çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi.

Aksaray İl Jandarma Komutanlığının sorumluluk sahası içerisinde yasa dışı kenevir ekimi ve uyuşturucu madde ticareti yapan şahıs veya şahısların yakalanmasına yönelik kapsamlı çalışmaları devam ediyor.
Edinilen bilgiye göre; Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları doğrultusunda, Aksaray İl Jandarma Komutanlığına bağlı KOM Şube Müdürlüğü ve Sarıyahşi İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından istihbari çalışma yürütüldü.
Yapılan istihbari çalışmalar sonucunda, Sarıyahşi İlçesi sınırları içerisinde N.D. isimli şahsın yasadışı kenevir ekimi ve uyuşturucu madde ticareti yaptığı bilgisi elde edildi. Bunun üzerine, yapılan fiziki takip sonucunda şahıs Sarıyahşi İlçesi sınırları içerisinde yakalandı.
Şahsın üzerinde ve ikametinde yapılan aramalar sonucunda; (6) kök kenevir bitkisi, (87) gr. kubar esrar, (2) adet ruhsatsız tabanca, (13) adet tabanca fişeği ele geçirilmiştir.
Jandarma ekipleri ele geçirilen malzemelere el koyarak şüpheli şahıs hakkında gerekli adli işlemlere başlattı.
Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan açıklamada, ”Vatandaşlarımızı zehirlemek isteyen zehir tacirlerine karşı titiz ve gayretli çalışmalarımıza gece gündüz demeden aralıksız devam edilecektir” şeklinde ifade yer aldı.

Fatma Altınok