Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Jandarmadan 2 Şahsa Uyuşturucu Operasyonu

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı uyuşturucuyla mücadele kapsamında 2 şahsa operasyon yaparak gözaltına aldı. Edinilen bilgiye göre; Aksaray İl Jandarma Komutanlığı Cumhuriyet Başsavcılığı talimatları doğrultusunda
Aksaray İl Jandarma Komutanlığına bağlı KOM ve Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri iki şahsı teknik ve fiziki takibe aldı. Yapılan istihbari çalışmalar sonucunda, Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti yaptığı tespit edilen (2) şahsın yakalanması için operasyon için düğmeye bastı. Yapılan operasyonda şüpheli şahıslar gözaltına alınırken şüpheli şahısların ikametinde yapılan aramalarda; (150) gram sentetik cannabinoid bonzai, (5) gram metamfetamin, (1) adet hassas terazi, (300) ml amfetamin asetonu ve (6) adet uyuşturucu madde kullanma aparatı ele geçirildi.
Ele geçirilen malzemelere el konularak, şüpheli şahıslar hakkında gerekli adli işlemlere başlatıldı.
Operasyon sonrasında açıklama yapan İl Jandarma ekipleri; “Vatandaşlarımızı zehirlemek isteyen zehir tacirlerine karşı titiz ve gayretli çalışmalarımıza gece gündüz demeden aralıksız devam edilecektir.” İfadesini kullandı.

Haber: Ağustos Gerçe