Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Jandarma uyardı; hayvan hırsızlarına ve dolandırıcılara dikkat!

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı,

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı, Kurban Bayramı öncesinde yaşanabilecek hayvan hırsızlığı ve dolandırıcılığa karşı önemler aldı.
28 Haziran Çarşamba günü gerçekleşen Kurban Bayramı nedeniyle Aksaray İl Jandarma Komutanlığı uyarıda bulundu. Yaklaşan kurban Bayramı öncesinde meydana gelebilecek hayvan hırsızlığı ve dolandırıcılığına karşı kontrol ve denetimler kapsamında bilgilendirme ve farkındalık oluşturma faaliyetlerine devam ediyor.

       

Edinile bilgiye göre, Aksaray İl Jandarma Komutanlığına bağlı Asayiş Timi ekiplerince, sorumluluk alanları dahilinde belde, köy ve mahallelerde bulunan hayvan yetiştirici ve vatandaşlarımıza Kurban Bayramı öncesinde oluşabilecek hayvan hırsızlığı ve dolandırıcılığına karşı şüpheli durumla karşılaşmaları hususunda 7/24 112 acil ihbar hattından ulaşabileceklerini hatırlattı. Bunun üzerine Jandarma Komutanlığı, hayvan hareketliliğinin yoğun olduğu yerlerde denetim faaliyetlerini arttıracağını belirtti. Jandarma ekipleri, belde, köy ve mahallelerde vatandaşların görebileceği yerlere afişler asarak farkındalık oluşturmaya çalıştı.
Konuyla ilgili açıklamaya yapan Jandarma ekipleri; “Vatandaşlarımızın, huzur ve güven içerisinde bir Kurban Bayramı geçirmelerini sağlamak amacıyla titiz ve gayretli çalışmalarımıza gece gündüz demeden devam edilecektir.” dedi.
Haber: Fatma Altınok