Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Jandarma suçluları kıskıvrak yakalayarak halkın huzurunu sağlıyor

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı ekipleri çeşitli suçlardan aranan (3) şahsı yakaladı.
Aksaray İl Jandarma Komutanlığı, emniyet, asayiş ve kamu düzeninin sağlanması yasadışı faaliyetleri olan kişi veya kişileri tespit etmek ve suç ve suçlularla mücadele etmeye devam ediyor.
Edinilen bilgiye göre, Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı talimatları üzerine Aksaray İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde, Komando Timlerinin de desteğiyle JASAT Dedektifleri ve Asayiş Timleri devriye faaliyeti esnasında çeşitli suçlardan aranan şahıslara yönelik çalışma yürüttü.
Yapılan çalışma sonucunda, “Uyuşturucu Madde Satın Almak, Bulundurmak ve Kullanmak” suçundan aranan ve hakkında “2 yıl 1 ay” kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu tespit edilen F.K., “Hırsızlık” suçundan aranan ve hakkında “4 yıl 8 ay” kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu tespit edilen M.K.Z. ve “Dolandırıcılık” suçundan aranan ve hakkında “4 yıl 2 ay” kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu tespit edilen A.B. isimli şahıslar yakalanarak gözaltına alındı.
Şüpheli şahıslar işlemlerinin tamamlanmasının ardından adli makamlara sevk edildi. Çıkarıldıkları mahkemede tutuklanarak cezaevine teslim edildi.
Jandarma komutanlığı konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “Vatandaşlarımızın huzur ve güven içinde yaşaması, ilimize asayiş ortamının sağlanması ve yasadışı faaliyeti olan kişi veya kişilerin yakalanarak adlî makamlara teslim edilmesini sağlamak amacıyla titiz ve gayretli çalışmalarımıza gece gündüz demeden aralıksız olarak devam edilecektir” dedi.
Haber: Fatma Altınok