Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Jandarma Motosikletli Timleri Huzur Veriyor

Aksaray İl Jandarma Komutanlığına

Aksaray İl Jandarma Komutanlığına bağlı Motosikletli Asayiş Timleri, Turistik alanlarda emniyet, asayiş ve kamu düzenin sağlanmak için hız kesmeden devriyelere devam ediyor.

Havaların ısınmasıyla birlikte Kapadokya sınırları içerisinde yer alan Selime, Belisırma ve Ihlara Vadisini kapsayan turizm bölgelerinde insan hareketliliği arttı. Yoğunluktan oluşabilecek olaylara karşı Aksaray İl Jandarma Komutanlığına bağlı Jandarma Motosikletli Asayiş Timleri, Kapadokya sınırları içerisinde yer alan Selime, Belisırma ve Ihlara Vadisini kapsayan turizm bölgelerinde devriyelere ağırlık verdi.

Motosikletli Asayiş Timleri, bölgeyi ziyarete gelen yerli ve yabancı turistlerin can ve mal güvenliğini sağlamak, tarihi ve doğal yapısı itibariyle bölgede meydana gelebilecek kaçak kazı olaylarına engel olmak ve olası olaylara daha seri bir şekilde müdahale etmek amacıyla gün boyu devriye faaliyetlerini ve denetimlerini sürdürüyor.

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “Vatandaşlarımızın huzur ve güven içinde yaşamaları, ilimizde asayiş ortamının sağlanması ve meydana gelebilecek olası olayların önlenebilmesi amacıyla titiz ve gayretli çalışmalarımıza gece gündüz demeden aralıksız olarak devam edilecektir” ifadesini kullandı.

Haber. Ani Kuru