Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Jandarma Motosiklet Asayiş Timleri Suçluların Korkulu Rüyası

Aksaray İl Jandarma Komutanlığına

Aksaray İl Jandarma Komutanlığına bağlı Motosikletli Asayiş Timleri köyler başta olmak üzere kır, piknik, mesire ve turizm alanlarında emniyet ve asayişi sağlamak, olası gasp, hırsızlık, hayvan hırsızlığı vb. olaylara daha seri bir şekilde müdahalede amacıyla Jandarma Motosikletli Asayiş Timleri 7/24 görev yapıyor.
Aksaray İl Jandarma Komutanlığı emniyet, asayiş ve kamu düzenin sağlanmasına yönelik yaptığı çalışmalar kapsamında Jandarma Motosikletli Asayiş Timleri. Suçluların korkulu rüyası oldu.

Havaların ısınmasıyla birlikte insan hareketliliğinin artması nedeniyle, Aksaray İl Jandarma Komutanlığına bağlı Jandarma Motosikletli Asayiş Timleri meydana gelebilecek olaylara karşı devriye faaliyeti icra etmeye başladı. Vatandaşların huzur ve güven içerisinde faaliyetlerini yürütebilmesi için köyler başta olmak üzere kır, piknik, mesire ve turizm alanlarında emniyet ve asayişi sağlamak, olası gasp, hırsızlık, hayvan hırsızlığı vb. olaylara daha seri bir şekilde müdahalede amacıyla Jandarma Motosikletli Asayiş Timlerimiz gün boyu devriye faaliyeti icra ederek denetimlerini sürdürüyor.
Aksaray İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan açıklamada; Vatandaşlarımızın huzur ve güven içinde yaşamaları, ilimizde asayiş ortamının sağlanması ve meydana gelebilecek olası olayların önlenebilmesi amacıyla titiz ve gayretli çalışmalarımıza gece gündüz demeden aralıksız olarak devam edilecektir ifadesine yer verildi.
Haber: Fatma Altınok