Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Jandarma, “Kastan Öldürme” suçundan aranan şahsı yakaladı

Jandarma ekipleri, aranan şahısların

Jandarma ekipleri, aranan şahısların yakalanmasına ilişkin devriye faaliyetleri esnasında “Kasten Öldürme” suçundan aranan ve hakkında “17 yıl 1 ay 25 gün” kesinleşmiş hapis cezası olan (1) şahsı yakaladı.

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesi içerisinde emniyet, asayiş ve kamu düzeninin sağlanması, yasadışı faaliyeti olan kişi veya kişileri tespit etmek, suç ve suçlu bağlantılarını ortaya çıkarmak amacıyla çalışmalarına devam ediyor.

Edinilen bilgiye göre; Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları doğrultusunda Aksaray İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde aranan şahısların yakalanmasına yönelik, JASAT ve Asayiş timlerinin de sorumluluk sahası içerisinde devriye faaliyeti gerçekleştirdi.

Devriye faaliyeti esnasında “Kasten Öldürme” suçundan aranan ve hakkında “17 yıl 1 ay 25 gün” kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu tespit edilen Y.K. isimli şahıs yakalanarak, gözaltına alındı.

Gözaltına alınan şahıs Jandarmadaki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adli makamlara sevk edildi. Aranan şahıs çıkarıldığı mahkeme kararıyla tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

Haber: Fatma Altınok