Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Jandarma Hırsızlık ve Yağma suçundan aranan şahsı yakaladı

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri yol kontrol denetimleri esnasında “Hırsızlık ve Yağma” suçlarından aranan ve hakkında “11 yıl 10 ay” kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahsı tutukladı.

 

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk alanları içerisinde emniyet, asayiş ve kamu düzenini sağlamak, yasa dışı faaliyetleri olan kişi ve kişileri tespit emek ve adli makamlara teslim etmek amacıyla çalışmalarına devam ediyor.

Edinilen bilgiye göre; Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı talimatları üzerine Aksaray İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk alanları içerisinde Komando Timlerin de desteğiyle JASAT Dedektifleri ve Asayiş Timleri yol kontrol faaliyetleri esnasında “Hırsızlık ve Yağma” suçlarından aranan ve hakkında “11 yıl 10 ay” kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu tespit edilen C.Y. isimli şahsı yakaladı.

Yakalanan şüpheli şahıs işlemlerinin tamamlanmasının ardından adli makamlara sevk edildi. C.Y. isimli şahıs çıkarıldığı mahkemede tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Jandarma ekipleri; “Vatandaşlarımızın huzur ve güven içinde yaşaması, ilimize asayiş ortamının sağlanması amacı ile titiz ve gayretli çalışmalarımıza gece gündüz demeden aralıksız olarak devam edilecektir” dedi.

Haber: Fatma Altınok