Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Jandarma ekipleri, öğrencilerle keyifli anlar yaşadı

Jandarma Genel Komutanlığının 184.

Jandarma Genel Komutanlığının 184. Yıldönümü kutlama etkinliklerine yönelik Aksaray İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından, çocuklara Jandarma mesleğini tanıtmak ve Jandarmanın görevlerini anlatabilmek amacıyla Aksaray Merkez Mehmet Sarrafoğlu İlkokulunu ziyaret etti.

         

Edinilen bilgiye göre ziyaret esnasında, Aksaray İl Jandarma Komutanlığına bağlı Asayiş, Trafik, Çevre, Olay Yeri İnceleme, Motosiklet, Narkotik ve Bomba Arama Köpek timlerinde görev yapan personeller öğrencilere Jandarmanın görevleri hakkında bilgiler vererek, Jandarma araçları ve motosikletlerinin tanıtımı gerçekleştirdi. Öğrencileri araçlara bindiren Jandarma ekipleri kameralara eğlenceli görüntüleri yansıdı. Ziyaretin sonunda ise Jandarma köpekleri tarafından öğrencilere gösteriler yapıldı.
Bunun üzerine açıklama yapan Jandarma ekipleri, “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın eğitim-öğretim hayatlarını huzur ve güven içerisinde sürdürmeleri için eğitim ve farkındalık faaliyetlerimize hassasiyetle devam edilecektir.” dedi.
Haber: Fatma Altınok