Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Jandarma Ekipleri, Öğrencilere Bilinçli İnternet Kullanımı Hakkında Bilgilendirme Yaptı

  İçişleri Bakanlığına ait

 

İçişleri Bakanlığına ait “Güvenli Okul, Güvenli Gelecek” projesi kapsamında Aksaray İl Jandarma Komutanlığınca, Aksaray Merkez Yeşilova köyünde bulunan Cumhuriyet İlkokulu ziyaret ederek, bilinçli internet kullanımı hakkında bilgilendirici eğitim verdi.

Jandarma ekiplerinden edinilen bilgiye göre; ziyaret esnasında, öğrencilerle internete olan bağlılığı en aza indirebilmek ve interneti bilinçli kullanmalarını sağlamak adına, internette oluşabilecek her türlü maddi ve manevi zararlara karşı kendilerini korumaya yönelik internet bağımlılığı ve güvenli internet kullanımı hakkında öğrencilere eğitim verdi. Jandarma ekipleri ayrıca öğrencilere Jandarma mesleğinin tanıtımı amacıyla Jandarma Genel Komutanlığının hazırladığı Tim Jandarma Çizgi filmini izleterek, Jandarma ekiplerinin yapmış olduğu çalışmalar hakkında bilgi sahibi oldu.

Ziyaret sonunda ise Jandarma ekipleri öğrencilere, Jandarma çocuk dergisi ve boyama kitabı hediye etti. Bunun üzerine açıklama yapan Jandarma ekipleri; “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın eğitim-öğretim hayatlarını huzur ve güven içerisinde sürdürmeleri için eğitim ve farkındalık faaliyetlerimize hassasiyetle devam edilecektir.” şeklinde ifadesine yer verdi.

Haber: Fatma Altınok