Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Jandarma çalınan arı kovanlarını Nevşehir’de buldu

Jandarma ekipleri Boyalı köyünde

Jandarma ekipleri Boyalı köyünde (25) arı kovanı kaybolması ihbarı üzerine olay yerinde inceleme başattı. Jandarma ekipleri arı kovalarını Nevşehir Avans ilçesine götürüldüğünü tespit etti.

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesi içerisinde emniyet, asayiş ve kamu düzenin sağlanmasına yönelik kapsamlı çalışmalarına devam ediyor.
Edinilen bilgiye göre; Aksaray Merkez İlçesi Boyalı Köyünde ikamet eden bir şahıs 112 acil çağrı hattını arayarak kendisine ait (25) adet içerisinde arı bulunan kovanının çalındığı ihbarın da bulundu. İhbar üzerine Aksaray İl Jandarma Komutanlığına bağlı JASAT ekipleri tarafından Aksaray Cumhuriyet Savcılığının talimatları doğrultusunda konu ile ilgili çalışma başlattı.
Jandarma ekiplerinin olay yeri ve çevresinde titiz çalışmaları sonucunda; arı kovanlarının bulunduğu yerden bir şahıs tarafından kamyonete yüklenerek Nevşehir İli Avanos İlçesine götürüldüğü tespit edildi.
Jandarma ekipleri olayla ilgili Nevşehir İli Avanos ilçesinde araştırmalar yaptı.  Çalınan 25 adet arı kovanı Avanos İlçesi sınırları içerisinde bularak sahibine teslim etti. Jandarma ekipleri olayla ilgili bir şahıs gözaltına alarak gerekli adli işlemlere başlattı.
Jandarma ekipleri konuyla ilgili açıklamada bulunarak, vatandaşların huzur ve güven içinde yaşamaları, il genelinde asayiş ortamının sağlanması amacı ile titiz ve gayretli çalışmalarına gece gündüz demeden devam edileceğini belirtti.
Haber: Fatma Altınok