Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İKİ KUZEN TOPRAĞA VERİLDİ

aksaray’ın eskil ilçesinde arazi

aksaray’ın eskil ilçesinde arazi anlaşmazlığı nedeniyletartıştıkları amcası tarafından av tüfeğiyle başlarından vurularak öldürülenöğretmen ile kuzeni toprağa verildi.  

olay, dün akşam saatlerinde eskil ilçesine bağlı gümüşdüğünköyünde meydana geldi. edinilen bilgiye göre, pastanede çalışan ve köydeçiftçilik yapan hüseyin İ. ile yeğenleri murat İ. ve uğur İ. arasındaanlaşmazlığa neden olan arazide buluştu. hüseyin İ., yeğenlerine, araziyekendisinin ev yapacağını söyledi. murat İ. ve uğur İ. de amcalarına karşıçıkarak kendilerinin ev yapacağını belirtti. bunun üzerine amca ve yeğenleriarasında yeniden tartışma çıktı. tartışmanın büyümesi sonucu hüseyin İ.,yeğenlerine av tüfeğiyle ateş açtı. açılan ateş sonucu başlarından yaralananöğretmen murat İ. ve kuzeni uğur İ. olay yerinde hayatını kaybetti. olaydansonra hüseyin İ. jandarmaya gidip teslim oldu. Ölen murat İ. ve kuzeni uğurİ.’nin cansız bedenleri otopsi için eskil devlet hastanesi morguna kaldırıldı.

otopsinin ardından murat İ.’nin cenazesi bugün eskililçesine bağlı eşmekaya beldesinde, uğur İ.’nin cenazesi de konya’da toprağaverildi. amca hüseyin İ.’nin ise jandarmadaki sorgusu sürüyor. 

İha

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Ortaköy Kaymakamı Ahmet Karatepe, Bayramın
Sıradaki Haber Ortaköy Kaymakamı, Bayramın ilk günü vatandaşlarla buluştu!