Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Hurda kâğıt tesisi alevler içinde: Kundaklama mı?

İstiklal Mahallesi’ndeki geri dönüşüm tesisinde hurda kâğıtların bulunduğu alanda çıkan yangın korku ve paniğe neden oldu.

İstiklal Mahallesi’ndeki geri dönüşüm tesisinde hurda kâğıtların bulunduğu alanda çıkan

Olay; Aksaray İstiklal Mahallesi 4616 Sokak’ta bulunan geri dönüşüm tesisinde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre; Aksaray İstiklal Mahallesinde bulunan geri dönüşüm tesisinde hurda kâğıtların bulunduğu bölümde bilinmeyen bir nedenler yangın çıktı. Alevler kısa sürede tesisi sardı.

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, polis ve 112 sağlık ekipleri sevk edildi. Ekipler yangına hızlı müdahale ederek söndürme ve soğutma çalışmaları başlattı. Şu ana kadar herhangi bir can kaybı yaşanmadığı bildirildi. Söndürme ve soğutma çalışmaları sürüyor.

Başol Geri Dönüşüm Tesisi sahibi Ramazan Çağlayan(38) gazetecilere yaptığı açıklamada; Kamera kayıtlarımız var. İşyerimiz kundaklı birazdan gidip şikayetçi olacağım diyerek iş yerinin kundaklandığını iddia etti. Çıkan yangında iki kişi dumandan etkilenerek zehirlendi. 112 sağlık ekipleri olay yerinde müdahale etti.

Polis ekipleri yangının çıkış nedeni ile ilgili inceleme başlatarak olay yerinde güvenlik önlemleri aldı.

Ağustos GERÇE

Sivas'ın Gürün ilçesinde minibüsün devrilmesi sonucu 1 kişi öldü, 8
Sıradaki Haber Devrilen minibüsteki 1 kişi öldü, 8 kişi yaralandı