Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Hırsızlık şüphelisi 2 kişi tutuklandı

Ankara’da bir ev ile sanayi bölgesindeki iş yerlerinde hırsızlık yaptığı iddiasıyla 2 şüpheli tutuklandı.

Ankara'da bir ev ile

Edinilen bilgiye göre, OSTİM Organize Sanayi Bölgesinde 4 farklı oto yedek parça iş yerinden motor, şanzıman ve birçok yedek parçanın çalınması üzerine iş yeri sahipleri durumu emniyete bildirdi.

Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği ekiplerinin yürüttüğü çalışmalar sonucu tespit edilen şüpheliler Y.E. ve Y.M, 20 Eylül’de operasyonla gözaltına alındı.

Şüphelilerin çaldıkları malzemeleri sattığı S.Ü. ise gerekli işlemler için Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliğine teslim edildi. Haklarında gerekli adli işlemlerin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden Y.E. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Ayrıca, 14 Eylül’de Çankaya ilçesine bağlı Mebusevleri Mahallesi’nde ikamet eden A.G. saat 15.00’te evine geldiğinde kapının açık olduğunu gördü.

Evinin kapısında zorlama izleri, tüm odalarının dağınık olduğunu ve evde bulunan parası ile mutfaktaki çeşitli malzemelerinin çalındığını tespit eden ev sahibi durumu emniyete bildirdi.

Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği ekipleri yürüttüğü çalışmalar neticesinde 2 şüpheliyi gözaltına aldı.

Gerekli adli işlemlerin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden biri adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, şüpheli E. P. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

A.A.