Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Hırsızlar JASAT Dedektiflerinden kaçamadı; İşte o görüntüler!

Jandarma ekipleri bir iş

Jandarma ekipleri bir iş yerinde yüklü miktarda para ve kamera kayıt cihazının çalındığı ihbarı üzerine gerçekleşen hırsızlık olayının aydınlatılması yönünde inceleme yaptı. Olayı gerçekleştirdiği tespit edilen (2) şahsı yakaladı.

Aksaray İl Jandarma Komutanlığının sorumluluk bölgesi içinde emniyet, asayiş ve kamu düzenin sağlanmasına yönelik çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Edinilen bilgiye göre;  Aksaray Merkez ilçesinde Organize Sanayi Bölgesinde bir işletme sahibi 112 acil çağrı hattını arayarak iş yerinin camının kırılması nedeniyle alarm sisteminin kabloları kesilerek kamera açılarının değiştirildiği bilgisini verdi. Bununla birlikte iş yerinde bulunan çelik kasanın spiral makinesi ile kesilip kasanın içinde bulunan yaklaşık 100. 000 TL nakit para ve kamera kayıt cihazının çalındığı ihbarında bulundu.

Bunun üzerine Jandarma ekipleri, olayın aydınlatılmasına ilişkin Aksaray Cumhuriyet Savcılığının talimatları doğrultusunda, Aksaray İl Jandarma Komutanlığına bağlı JASAT, İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Merkez İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından olay yeri ve çevresinde yapılan detaylı kamera incelemeleri ve saha çalışmaları yapıldı.

Uzun süreli kamera ve çevre kontrollerinin ardından olayı gerçekleştirdiği tespit edilen İ.K. ve A.K. isimli şahıslara operasyon düzenlendi. Operasyon sonucunda İ.K. ve A.K. isimli şahıslar yakalanarak gözaltına alındı.

Gözaltına alınan şüpheli şahıslar Jandarmadaki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adli makamlara sevk edildi. Şüpheliler çıkarıldıkları mahkemede tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

Jandarma ekipleri olaya yönelik açıklamasında;    Vatandaşlarımızın huzur ve güven içinde yaşamaları, ilimizde asayiş ortamının sağlanması amacı ile titiz ve gayretli çalışmalarımıza gece gündüz demeden aralıksız olarak devam edilecektir” dedi.

Haber: Fatma Altınok