Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

GÜVENLİ EĞİTİM ORTAMI İÇİN TOPLANILDI

güvenli Üniversite koordinasyon toplantısı

güvenli Üniversite koordinasyon toplantısı vali aykutpekmez’in başkanlığında gerçekleştirildi. 

valilik toplantı salonunda düzenlenen toplantıda, aksaray Üniversitesikampüsü  ile yüksek Öğrenim kredi ve yurtlar kurumunun öğrenciyurtlarında huzur ve güvenliğin korunması için alınması gereken önlemlergörüşüldü.

toplantıda emniyet müdür yardımcısı cenk balta tarafındanalınacak tedbirler ile ilgili sunum yapıldı. vali aykut pekmez aksarayÜniversitesinde öğrenci sayısının 25 bini aştığını belirterek üniversiteyegelen gençlerin özgür ve güvenli bir ortamda öğrenimlerini sağlamak için ilgilikurum ve birimlerin her türlü tedbiri aldığını söyledi.

toplantıda yükseköğrenimde karşılaşılan sorunlarla ilgilideğerlendirmeler yapıldı. toplantıya katılan kurum temsilcilerinin görüş veönerilerini dinleyen vali aykut pekmez yeni eğitim ve öğretim döneminin hayırlıolmasını dileyerek,  aksamaya meydanverilmeden ilgili kurumların işbirliği ve koordinasyon içerisinde olmasınıistedi.

toplantıya vali yardımcısı Şahin bayhan, belediye başkanyardımcısı süleyman canbulut, emniyet müdürü ali karabağ,  İl jandarma komutanı albay fuat anık, aksarayÜniversitesi rektör vekili prof.dr. hacı murat yılmaz, aksaray Üniversitesigenel sekreteri bayram ali yavaş, kyk İl müdür vekili ali yıldırım ile emniyetmüdürlüğü ve jandarma komutanlığı’ndan birim müdürleri katıldı.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı ekipleri,
Sıradaki Haber Kaçakçılara Ağır Darbe: Aksaray’da 5.7 Milyon TL Değerinde kargo tırında Tütün Ele Geçirildi!