Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Güpegündüz at arabasıyla soygun: Güvenlik kameraları şaşkın!

Aksaray’da at arabalı hırsızlar yine iş başında, hırsızlık anı anbean kameralara yansıdı!

Aksaray'da at arabalı hırsızlar

Aksaray İstiklal Mahallesi’nde bir haftada iki kez dükkanı soyulan Zafer S., hırsızların at arabasıyla geldiğini ve kendi yerleri gibi sırtına yükleyip çaldıkları güvenlik kamerası kayıtlarını basına dağıttı. Mahalle sakinleri ve iş yeri sahibi Zafer S. hırsızların yakalanmasını talep ediyor.

Aksaray’ın İstiklal Mahallesi’nde son bir haftada iki defa hırsızların hedefi olan Zafer S.’nin dükkanına yapılan soygunlar, mahalle sakinlerini de tedirgin ederken iş yerinden 100 bin TL. malzeme çalındığı iddia edildi.Hırsızların at arabası kullanarak gerçekleştirdikleri bu soygunlar, güvenlik kameralarına yansıdı ve Zafer S. tarafından basına dağıtıldı.

Güvenlik kamera görüntülerinde, üç kişinin at arabası ile gündüz saatlerinde dükkana yaklaştığı görülüyor. Görüntülerde bir kişinin dükkana girip malzemeleri sırtına yükleyerek taşıdığı, diğer kişinin ise çevreyi gözetlediği diğer kişininde at arabası ile beklediği açıkça görülüyor. Zafer S., yaşadığı mağduriyetin son bulması için yetkililerden acil müdahale bekliyor.

İstiklal Mahallesi sakinleri, son dönemde artan hırsızlık olaylarından duydukları rahatsızlığı dile getirdi. Mahalle sakinlerinden Ahmet K., “Gece yarısı at arabası sesleri duymak artık korkulu rüyamız haline geldi. Hırsızların bir an önce yakalanarak adalete teslim edilmesini istiyoruz” şeklinde konuştu.

Celil Acar