Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Genç sürücü direksiyon hakimiyetini kaybetti; 2 yaralı

Zafer Mahallesi’nde direksiyon hakimiyetini kaybeden 19 yaşındaki sürücü kaldırıma ve ağaca çarparak yaralandı. Kazada 2 kişi yaralandı.

Zafer Mahallesi'nde direksiyon hakimiyetini

Aksaray Zafer Mahallesi Nevşehir Caddesi’nde, 19 yaşındaki Mevlüt H.G. yönetimindeki 68 AER 995 plakalı otomobil, virajı alamayarak direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi sonucu kaldırıma çıktı ve ağaca çarparak durabildi. Kazada genç sürücüyle beraber 2 kişi yaralandı.

Kaza, akşam saatlerinde Nevşehir Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Mevlüt H.G. (19) idaresindeki otomobil, bilinmeyen bir sebeple kontrolden çıkarak ters şeride girip önce kaldırıma çıktı, ardından da yol kenarındaki bir ağaca çarptı. Çevredeki vatandaşlar, kazayı fark ederek 112 Acil Çağrı Merkezi’ni aradı. İhbar üzerine olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra ambulansla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi’ne sevk etti. Hastanede tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. Polis ekipleri, kazayla ilgili geniş çaplı bir inceleme başlattı.

Hakan Hidayet Deniz