Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Geçen yıl banyodan düşerek kırdı bu sene ambulans çarptı hastanelik oldu!

Geçen yıl banyoda düşüp yaralanan 80 yaşındaki Muhittin K., bu kez ambulans çarpmasıyla yine hastanelik oldu.

Geçen yıl banyoda düşüp yaralanan 80 yaşındaki Muhittin K., bu

Aksaray’da meydana gelen trafik kazasında otomobil ile ambulans çarpıştı. Kazada otomobilde yolcu olarak bulunan 80 yaşındaki Muhittin K. yaralandı.

Olay, Taşpazar mahallesi 1685 sokak Alpaslan Türkeş Bulvarında meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre; Enver K. idaresindeki 68 AEJ 252 plakalı otomobil, 68 BG 773 plakalı ambulans ile ışıklarda çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle otomobilde yolcu konumunda bulunan Muhittin K. yaralandı.

Kazayı gören vatandaşlar durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralıya başka bir ambulansla ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırdı. Polis ekipleri de çevrede güvenlik önlemi alarak inceleme başlattı.

Otomobil sürücüsü Enver K., gazetecilere yaptığı açıklamada, “Bana yeşil yanıyordu, karşımdan ambulans çıktı. Frene bastım ama iş işten geçti. Abim yaralandı, bacağının kırıldığını söylüyor. Zaten geçen sene banyoda düşüp ayağını kırmıştı” dedi.

Kazanın dikkat çeken yanı ise geçen yıl banyoda düşerek ayağı kırılan yaşlı adamın bu kez de ambulans çarpması sonucuyla yeniden hastanelik olması oldu. Yaralı yaşlı adamın sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Avni Kuru