Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

FETÖ/PDY OPERASYONUNDA 20 GÖZALTI

aksaray merkezli 16 ilde

aksaray merkezli 16 ilde feto/pdy soruşturması kapsamındaaskeri personele ve mahrem yapılanmasına yönelik haklarında yakalama kararıçıkan 23 şüpheliden 20’si düzenlenen operasyonla gözaltına alındı. 

edinilen bilgiye göre, aksaray cumhuriyet başsavcılığıncayürütülmekte olan fetÖ/pdy soruşturması kapsamında türk silahlı kuvvetlerininiçerisinde örgüte bağlantıları olduğu tespit edilen 13 subay ve astsubayhakkında yakalama kararı çıkarıldı. yine örgütün polis okulu ile askeri okulöğrenci yapılanmasından sorumlu mahrem imamları oldukları tespit edilen vearalarında polisinde bulunduğu 10 kişi hakkında yakalama kararı çıkarıldı. 

her2 karara istinaden harekete geçen aksaray İl emniyet müdürlüğü kaçakçılık veorganize suçlarla mücadele (kom) ve terörle mücadele (tem) Şubesi ekipleri,sabahın erken saatlerinde aksaray merkezli olmak üzere artvin, İzmir, ankara,erzincan, Şanlıurfa, kastamonu, İstanbul, edirne, Şırnak, hakkari, konya,mersin, mardin, adıyaman ve bingöl illerinde eş zamanlı operasyon düzenledi.operasyon kapsamında 13 askeri personel, mahrem imamlarından ise 7 kişi olmaküzere toplam 20 şahıs yakalanarak gözaltına alındı. firar olan 3 kişininaranmasına devam edilirken operasyonun sürdüğü öğrenildi.

İha

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Konya’da kavga ettiği arkadaşının üvey
Sıradaki Haber Üvey oğlunun tartıştığı genci bıçakla öldüren baba gözaltına alındı