Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

FABRİKADA YANGIN ÇIKTI

demir profil ve saç

demir profil ve saç üretim fabrikasında çıkan, ardındanbitişiğindeki fabrikanın depo bölümüne sıçrayan yangın, itfaiye ekiplerincesöndürüldü.

aksaray’da demir profil ve saç üretim fabrikasında çıkan,bitişiğindeki geri dönüşüm fabrikasının depo bölümüne sıçrayan yangın, itfaiyeekiplerince söndürüldü.

alınan bilgiye göre, organize sanayi bölgesi (osb) receptayyip erdoğan bulvarı’ndaki demir profil ve saç üretimi yapan bir fabrikada,henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

kısa sürede büyüyen alevler, bitişiğindeki geri dönüşümfabrikasının depo bölümüne sıçradı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıdaitfaiye aracı sevk edildi.

yangın, aksaray belediyesi ve osb müdürlüğü itfaiyeekiplerinin müdahalesi ile yaklaşık 3 saatlik çalışma sonucunda söndürüldü.yangın büyük çapta hasara neden oldu.

geri dönüşüm fabrikasının sahibi fatih yıldırım coşkuner,gazetecilere yaptığı açıklamada, can kaybının olmamasının en büyük tesellileriolduğunu söyledi.

yangının elektrik kontağından çıktığını düşündükleriniifade eden coşkuner, “yandaki fabrikadan çıkmış, sonra kıvılcımlar bizimdepoya sıçradı. İçeride yanıcı plastik ve petrol malzemeleri olduğu içinalevler kısa sürede büyüdü. en az 100 bin lira zarar var.” dedi.

aa

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray Ebulfeyz Elçibey caddesi Kafeler
Sıradaki Haber Aksaray’da Polise Silah Gösteren 17 Yaşındaki Sürücü Yakalandı!