Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Emniyet’ten operasyon: 15 kişi yakalandı 8’i tutuklandı

Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, suç ve suçlularla mücadelesini sürdürüyor.

Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, suç ve suçlularla mücadelesini sürdürüyor. Halkın huzur ve güven içinde olması amacıyla 7/24 uygulama ve operasyonlarına ara vermeden devam eden emniyet ekipleri, aranan 15 şahsı yakalarken, toplam 44 Yıl 4 Ay hapis cezası bulunan 8 Şahıs tutuklandı.

Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı talimatlarıyla emniyet ekipleri, Aksaray’ın farklı mahallelerinde uygulamalar ve planlı operasyonel çalışmalar yaptı. Vatandaşların huzur ve güven duygusunun artırılmasına yönelik yapılan uygulama ve operasyonlarda 3 bin 358 kişinin GBT sorgusunu yapan polis ekipleri, aranan 15 şahsı da yakaladı. Yakalanan şahıslar içerisinde toplam 44 yıl 4 ay hapis cezası bulunan 8 şahıs çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Muhtelif suçlara karışan 256 kişi hakkında adli işlem yapan emniyet güçleri, 24 kişiyi gözaltına aldı, kasten öldürme, yağma, hırsızlık suçlarından aranan 4 şahıs da tutuklanarak ceza evine gönderildi.
Aksaray İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, 324 aracı kontrol ederken, 2 adet şasesi kazınmış motosiklet, 5 adet ruhsatsız tabanca ile birlikte 41 adet fişek, 5 adet ruhsatsız kurusıkı tabanca ile birlikte 30 adet fişek, 2 adet ruhsatsız pompalı tüfek ile birlikte 20 adet fişek, 6 ayrı şahıstan, 28,50 gr esrar maddesi, 7,53 gr metamfetamin maddesi, 5 gr kokain maddesi, 3,78 sentetik kannabinoid (bonzai) maddesi ele geçirdi.

Haber: Avni Kuru