Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Emniyet’ten operasyon: 15 kişi yakalandı 8’i tutuklandı

Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü

Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, suç ve suçlularla mücadelesini sürdürüyor. Halkın huzur ve güven içinde olması amacıyla 7/24 uygulama ve operasyonlarına ara vermeden devam eden emniyet ekipleri, aranan 15 şahsı yakalarken, toplam 44 Yıl 4 Ay hapis cezası bulunan 8 Şahıs tutuklandı.

Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı talimatlarıyla emniyet ekipleri, Aksaray’ın farklı mahallelerinde uygulamalar ve planlı operasyonel çalışmalar yaptı. Vatandaşların huzur ve güven duygusunun artırılmasına yönelik yapılan uygulama ve operasyonlarda 3 bin 358 kişinin GBT sorgusunu yapan polis ekipleri, aranan 15 şahsı da yakaladı. Yakalanan şahıslar içerisinde toplam 44 yıl 4 ay hapis cezası bulunan 8 şahıs çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Muhtelif suçlara karışan 256 kişi hakkında adli işlem yapan emniyet güçleri, 24 kişiyi gözaltına aldı, kasten öldürme, yağma, hırsızlık suçlarından aranan 4 şahıs da tutuklanarak ceza evine gönderildi.
Aksaray İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, 324 aracı kontrol ederken, 2 adet şasesi kazınmış motosiklet, 5 adet ruhsatsız tabanca ile birlikte 41 adet fişek, 5 adet ruhsatsız kurusıkı tabanca ile birlikte 30 adet fişek, 2 adet ruhsatsız pompalı tüfek ile birlikte 20 adet fişek, 6 ayrı şahıstan, 28,50 gr esrar maddesi, 7,53 gr metamfetamin maddesi, 5 gr kokain maddesi, 3,78 sentetik kannabinoid (bonzai) maddesi ele geçirdi.

Haber: Avni Kuru