Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

EMNİYET KUŞ UÇURTMUYOR

aksaray İl emniyet müdürlüğüne
aksaray İl emniyet müdürlüğüne bağlı asayiş Şube müdürlüğü ekipleri suç ve suçlularla mücadele kapsamında gece ve gündüz farklı saatlerde yaptığı uygulamalarda 33 şahsı gözaltına aldı.
 aksaray İl emniyet müdürlüğüne bağlı  asayiş Şube müdürlüğü ekipleri suç ve suçlularla mücadele edilmesi, vatandaşların huzur ve güven duygusunun artırılmasına yönelik, aksaray cumhuriyet başsavcılığı talimatları doğrultusunda gündüz ve gece farklı mahallelerde daraltılmış şok uygulamalarında ve yapılan operasyonel çalışmalarda;3.410 şahsın gbt sorgulamasını yaptı.
 asayiş Şube müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan sorgulama ve operasyonlarda hırsızlık suçundan 16 yıl 8 ay, uyuşturucu ticareti suçundan 7 yıl 9 ay, uyuşturucu ticareti suçundan7 yıl, dolandırıcılık suçundan 5 yıl, fuhşa teşvik ve aracılık suçundan 5 yıl, hırsızlık suçundan 4 yıl 2 ay, hırsızlık suçundan 4 yıl, kesinleşmiş hapis cezası bulunan toplam 33 şâhısı yakaladı.
yakalan 33 şahıstan  çıkarıldığı mahkemece 12 şahıs tutuklanarak ceza İnfaz kurumu müdürlüğüne teslim edildi. gündüz ve gece farklı mahallelerinde yapılan daraltılmış şok uygulamalarda ve yapılan operasyonel çalışmalarda; 340 araç kontrol edilmiş olup yapılan aramalarda 1 adet ruhsatsız tabanca, 6 adet tabanca fişeği,1 adet kurusıkı tabanca, 42 adet kurusıkı tabanca fişeği, 2 adet av tüfeği, 9 adet av tüfeği fişeği,47,02 gram sentetik cannabinoid maddesi, 10,49 gram esrar maddesi, 1,22 gram eroin maddesi,50 adet sentetik ecza hap ele geçirildi. ele geçirilen tabanca, av tüfeği ve narkotik maddeler ile ilgili 8 şahsa gerekli adli işlemler yapılırken, kumar oynatıldığı tespit edilen kıraathanede yapılan  denetimlerde kumar oynadığı tespit edilen 4 şahsa 7.276 tl idari para cezası kesilerek işyeri faaliyetinden men edildi. 
haber: yaşar karatay

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Konya’nın Beyşehir ilçesinde otomobille çarpışan
Sıradaki Haber Otomobille çarpışan motosikletin sürücüsü öldü