Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Dolandırıcı Yakayı Polise Kaptırdı

Aksaray Emniyet Müdürlüğü tehdit ve hakaret suçlarından aranan (10 Yıl

Aksaray Emniyet Müdürlüğü tehdit ve hakaret suçlarından aranan (10 Yıl 9 Ay) hapis cezası bulunan bir şahsa operasyon yaptı.

Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan operasyonda; Bilişim Sistemleri Banka Veya Kredi Kurumlarını Araç Olarak Kullanılması Suretiyle Dolandırıcılık, Tehdit ve Hakaret suçlarından (10 Yıl 9 Ay) hapis cezası bulunan bir şahıs yakalandı.

Edinilen bilgiye göre; Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı talimatları doğrultusunda Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan operasyon sonucunda, Bilişim Sistemleri Banka Veya Kredi Kurumlarını Araç Olarak Kullanılması Suretiyle Dolandırıcılık, Tehdit ve Hakaret suçlarından (10 Yıl 9 Ay) hapis cezası bulunan O.A. (26) yakalanarak gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüpheli şahıs Emniyet Müdürlüğünde tamamlanan işlemlerinin ardından sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak Aksaray Ceza İnfaz Kurumu Müdürlüğüne teslim edildi.

Haber: Fatma Altınok

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Yozgat'ın Sorgun ilçesinde iki otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi hayatını
Sıradaki Haber İki otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı