Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

DEPODA YANGIN ÇIKTI

depoda çıkan yangın korkulu

depoda çıkan yangın korkulu anların yaşanmasına neden oldu.

aksaray’da bulunan bir binanın beşinci katında çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından büyümeden söndürüldü.
olay zincirli mahallesi 508.sokakta bulunan 3 katlı bir apartmanının 3. katında meydana geldi. güneş enerjisi imalatı yapan adem a.’ün (47) depo olarak kullandığı dairede sobadan sıçrayan ateş ile çıktığı iddia edilen yangında maddi hasar meydana geldi.
edinilen bilgiye göre; zincirli mahallesinde adem a. ‘a ait depoda sobadan çıkan kıvılcımların izoflex ve plastik maddelerin üzerine düşmesi sonucu çıkan yangın kısa sürede binayı kaplayarak dumanların çıkmasına neden oldu. dairenin camlarından çıkan dumanı gören vatandaşlar durumu 112 acil Çağrı merkezine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, polis ekipleri sevk edildi. kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale ederek kısa sürede kontrol altına aldı. Çıkan yangında herhangi bir can kaybı olmazken depoda maddi hasar meydana geldi. polis çıkan yangınla ilgili soruşturma başlattı.
depo sahibi adem aygün, “burada malzemelerimiz vardı. plastik malzemelerimiz, burası 3 kat yanan yerde az bir 5-10 bin liralık malzememiz vardı. zararımızın ne kadar olduğunu bilmiyoruz. İtfaiye söndürünce bakacağız. İzoflex denen boruların üstüne yaptığımız kaplama vardı. burayı depo olarak kullanıyorduk içeride çalışan hiçbir işçimiz yoktu bu bizi sevindirdi diye konuştu.
haber: yaşar karatay

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Ankara’nın Nallıhan ilçesinde çıkan yangında
Sıradaki Haber Samanlık ve kullanılmayan değirmen yandı