Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Cezaevinden İzinli Çıkan Alkollü ve Ehliyetsiz Sürücüden İlginç Pazarlık: 32 Bin TL Ceza!

Aksaray’da gerçekleşen asayiş ve trafik uygulamasında polis ekiplerine arkadaşının adını vermeyi teklif eden alkollü ve ehliyetsiz sürücü cezadan kaçamadı.

Aksaray’da gerçekleşen asayiş ve

Edinilen bilgilere göre; Cezaevinden izinli olarak çıkan Memduh D. (32), kiralık araçla uygulama noktasına takıldı. Yapılan kontrolde ehliyetsiz ve alkollü olduğu tespit edilen sürücü, polise cezadan kaçmak için şaşırtıcı bir teklifte bulundu.

Olay yerine gelen polis ekiplerinin yaptığı alkol testinde Memduh D.’nin 0.75 promil alkollü olduğu belirlendi. Bu durumu fark eden sürücü, cezayı arkadaşına yazmalarını istedi ve “Arkadaşıma yazın cezayı,” dedi. Bununla da yetinmeyen Memduh D.’nin yanında bulunan arkadaşı, polislere pazarlık yapmaya çalışarak, “Benim ismimi verin, aracı ben sürmüşüm gibi gösterin,” ifadelerini kullandı.

Ancak polis ekipleri, bu talihsiz ve yasa dışı teklifi geri çevirerek yasal işlemlerini sürdürdü. Alkollü ve ehliyetsiz sürücü Memduh D.’ye 19.416 TL, aracın sahibine 12.977 TL toplamda ise 32.393 TL ceza kesildi. Ceza işlemlerinin ardından araç, olay yerine çağrılan bir yakınına teslim edildi.

Avni Kuru