Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Atlı Jandarma Timleri, güven vermeye devam ediyor

Aksaray Atlı Jandarma Timleri,

Aksaray Atlı Jandarma Timleri, turizm bölgesinde kamu düzeni sağlamak amacıyla kontrol ve denetim faaliyetleri aralıksız sürüyor.
Aksaray İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk alanları dahilinde turizm yerlerinde emniyet, asayiş ve kamu düzeni sağlamaya yönelik çalışmalarına devam ediyor.

       

Edinilen bilgiye göre, Aksaray İl Jandarma Komutanlığı, turizm sezonun başlamasıyla birlikte, turizm bölgelerinde insan hareketliliğinin artması nedeniyle Nevşehir Jandarma At ve Köpek Eğitim Merkezi Komutanlığı (JAKEM) emrinden, Aksaray İl Jandarma Komutanlığı tarafından görevlendirilen Atlı Jandarma Timleri, Kapadokya sınırları içerinde yer alan Belisırma ve Ihlara Vadisinde kontrol ve denetimleri aralıksız sürdürüyor.
Turizm bölgesini ziyaret eden yerli ve yabancı turistlerin huzur ve güven içerisinde faaliyetlerini yürütebilmesi adına Atlı Jandarma Timleri, vadi içerisinde meydana gelebilecek olaylarla karşı müdahale etmek için devriye faaliyetleri sürüyor. Atlı Jandarma Timlerin gerekli emniyet tedbirlerini alarak, yerli ve yabancı turistler tarafından yoğun ilgi ile karşılaşıyor.
Jandarma Komutanlığı yaptığı açıklamada; “Tarihi ve kültürel alanlarımızın korunması, vatandaşlarımızın huzur ve güven içerisinde yaşamaları ve ilimizde asayiş ortamının sağlanması amacıyla çalışmalarımıza gece gündüz demeden aralıksız olarak devam edilecektir” dedi.
Haber: Fatma Altınok