Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

ARANAN ŞAHIS YAKALANDI

aksaray İl jandarma komutanlığı
aksaray İl jandarma komutanlığı ekipleri fuhuşa teşvik etmek, yaptırmak, aracılık etmek veya yer temin etmek suçlarından aranan ve hakkında 3 yıl 9 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir şahsı yakaladı.
aksaray İl jandarma komutanlığı ekipleri bölgesinde emniyet, asayiş ve kamu düzeninin sağlanmasına yönelik yaptığı çalışmalar kapsamında d-300 konya-aksaray yolunda yaptığı uygulama faaileti esnasında bir kimseyi fuhuşa teşvik etmek, yaptırmak, aracılık etmek veya yer temin etmek suçlarından aranan ve hakkında 3 yıl 9 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir şahsı yakaladı.
edinilen bilgilere göre olay; sultanhanı İlçesi d-300 konya-aksaray karayolu’nda meydana geldi. aksaray İl jandarma komutanlığı ekipleri suç ve suçlu bağlantılarını ortaya çıkarmak ve faillerinin yakalanarak adlî mercilere teslim edilmesini sağlamak amacıyla d-300 karayolunda uygulama faaliyeti yaptı. aksaray cumhuriyet başsavcılığı talimatlarıyla yapılan uygulamaya aksaray İl jandarma komutanlığına bağlı jasat dedektifleri ve sultanhanı İlçe jandarma karakol komutanlığı ekipleri katıldı. uygulama esnasında bir aracı kontrol amacıyla durduran jandarma ekipleri, bir kimseyi fuhuşa teşvik etmek, yaptırmak, aracılık etmek veya yer temin etmek” suçlarından aranan ve hakkında 3 yıl 9 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan r.o isimli şahsı yakalayarak gözaltına aldı. aramalı şahıs, jandarmadaki işlemlerinin tamamlanmasının ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine teslim edildi.
haber: yaşar karatay

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray merkeze bağlı Gücünkaya Köyü’nde
Sıradaki Haber Aksaray’da küçük bir izmarit az daha köyü yok ediyordu!