Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aranan 4 şahıs Jandarma tarafından yakalandı

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı tarafından emniyet, asayiş ve kamu düzeninin sağlanması amacıyla gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında daha önceden kesinleşmiş hapis cezası bulunan (4) şahsı yakaladı.

Edinilen bilgiye göre; Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları doğrultusunda Aksaray İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesi içerisinde, Komando Timlerinin de desteği ile JASAT Dedektifleri ve Asayiş Timlerince icra edilen yol kontrolü ve devriye faaliyetleri esnasında “Cebir, Tehdit veya Hile ile Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Kılma” suçundan aranan ve hakkında “3 yıl 4 ay” kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu tespit edilen İ.K., “Çekle İlgili Karşılıksızdır İşlemi Yapılmasına Sebebiyet Verme” suçundan aranan ve hakkında “3 yıl 10 ay 23 gün” kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu tespit edilen S.K., “Dolandırıcılık” suçundan aranan ve hakkında “4 yıl 2 ay” kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu tespit edilen B.İ. ve “Kasten Yaralama” suçundan aranan ve hakkında “3 yıl 4 ay” kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu tespit edilen S.K. isimli şahıs olmak üzere toplam (4) şahıs yakalandı.

Yakalanan şahıslar, işlemlerinin tamamlanmasına müteakip adli makamlara sevk edildi. Şahıslar burada tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

Yakalanan şahıslar hakkında açıklama yapan İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, gece gündüz demeden kararlılıkla huzuru sağlamaya devam edeceklerini dile getirdi.

Haber: Ağustos Gerçe