Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Araba Değil Cephanelik

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, düğün, nişan ve asker eğlencelerinde havaya ateş ederek vatandaşların canlarını tehlikeye atan şahısları yakalamak için yaptıkları devriye faaliyetlerinde 1 şahsı gözaltına alırken, şahsın arabasında yapılan aramada adeta cephanelik ele geçirildi.
Aksaray İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, İlçe, belde ve köylerde yapılan düğün, nişan ve asker eğlenceleri gibi faaliyetlerde silahla havaya ateş eden şahıslara yönelik devriye faaliyetleri icra etti. Devriye faaliyetleri esnasında asker eğlencesinde bir şahsın havaya ateş ettiğini tespit eden Jandarma asayiş timleri şahsı gözaltına alarak, arabasında arama yaptılar. Şahsın arabasında yapılan arama sonucunda; (1) adet ruhsatsız pompalı tüfek, (1) adet ruhsatsız av tüfeği ve (32) adet av tüfeği fişeği ele geçirildi. Jandarma ekipleri ele geçirilen malzemeleri muhafaza altına alırken, şüpheli şahıs hakkında adli işlemlerin başlatıldığı belirtildi.
Aksaray İl Jandarma Komutanlığınca yapılan açıklamada; “Sorumluluk alanlarımızda yapılan düğün, nişan, asker eğlenceleri gibi faaliyetlerde silahla ateş etme olaylarının önlenmesine yönelik titiz ve gayretli çalışmalarımıza gece gündüz demeden aralıksız olarak devam edilecektir” denildi.

Haber: Avni Kuru