Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Apartman Aidatı Tartışması Gözaltı ile Sonuçlandı!

Aksaray’ın Kurtuluş Mahallesi’ndeki bir

Aksaray’ın Kurtuluş Mahallesi’ndeki bir Apartmanın aidat ödemeleri nedeniyle çıkan tartışma polis müdahalesiyle sonuçlandı.

Tartışmanın büyümesi üzerine apartman yöneticisi ve bir sakin gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre; Aksaray Kurtuluş Mahallesi’nde bulunan bir Apartmanda aidat ödemeleri nedeniyle çıkan tartışma mahalle sakinlerini tedirgin etti. Apartman yöneticisi Turgut E., den apartman giderlerinin karşılanması için ne kadar toplandığını soran apartman sakinlerden Hacı K. “Apartman giderlerini bir atar mısın?” diye sordu. Bu soru, kısa sürede büyüyen bir tartışmanın fitilini ateşledi.

Tartışma sırasında tansiyonun yükselmesiyle birlikte Turgut, öfkesine hakim olamayarak iddialara göre eşi üzerinden silah istedi. Bu durum karşısında eşi hızla polis çağırdı. Olay yerine gelen polis ekipleri, tartışmanın daha da büyümesini önlemek amacıyla hem apartman yöneticisi Turgut E.’ı hem de Hacı K’yı gözaltına alarak  olayla ilgili inceleme başlattı.

Apartman sakinleri, aidat ödemeleri gibi basit konuların bu denli şiddetli tartışmalara neden olmasından endişeli. Olayla ilgili apartman yönetimi ve sakinler arasında barışçıl bir çözüm bulunması için girişimlerde bulunulduğu bildirildi.

Ağustos Gerçe