Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’ın o beldesinde seçim çalışmaları kanlı bitti; bir kişi bıçaklandı, bir kişi tutuklandı!

Aksaray’ın Merkeze bağlı Taşpınar

Aksaray’ın Merkeze bağlı Taşpınar Kasabası’nda siyasete kan bulaştı.

Edinilen bilgiye göre Taşpınar Kasabası’nda CHP Belediye Başkan Adayı İsmail Yılmaz’ın yeğeni 36 yaşındaki Erdem Y., Taşpınar’ın mevcut AK Partili belediye başkanı ve belediye başkan adayı Metin Dağ’ın 17 yaşındaki yeğeni Hüseyin Ö.’i çıkan tartışmada bıçakladığı iddiasıyla Jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Akşam saatlerinde meydana gelen olay Taşpınar’da hareketli ve gergin, anların yaşanmasına neden oldu.
İki belediye başkan adayının yeğeninin arasında çıkan tartışmanın bıçaklı kavgaya dönüşmesi siyaseti de Taşpınar halkınıda oldukça gerdi.
İki dönem Taşpınar’da CHP’li belediyenin ardından 2019 seçimlerinde Taşpınar’da belediye başkanlığı seçimlerini AK Parti’nin adayı Metin Dağ kazanmıştı. Taşpınar’da AK Parti’nin adayı Metin Dağ ile CHP’nin adayı İsmail Yılmaz seçimleri kazanmak için büyük bir mücadele içinde bulunuyorlar.
Taşpınar’da 2019 seçimlerinde seçim farkının CHP ile AK Parti arasındaki oy farkının çok düşük olmasından dolayı siyaset de Taşpınar’da oldukça sert geçiyor. Geçtiğimiz akşam meydana gelen iki başkan adayının yeğeninin birbirini bıçaklaması ve bıçaklayan kişinin gözaltına alınarak çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine girmesi de Taşpınar’da siyaseti biraz daha heyecanlandırarak gerdi.
Bu arada Taşpınar’ın önde gelen isimleri, siyasetin 31 Mart’ta sona ereceğini ve burada yaşayan herkesin ağabey kardeş, abla, yeğen olduklarını belirterek bu tür gerginliklere fırsat verilmemesi konusunda da sağduyulu çağrıda bulundular.

Haber: Avni KURU