Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’ın da bulunduğu 42 ilde dev narko operasyonu!

479 kilogram uyuşturucu ele geçirildi

479 kilogram uyuşturucu ele

İçişleri Bakanlığı tarafından uyuşturucu ticareti ve kullanımının önlenmesi amacıyla yürütülen operasyonlar hız kesmeden devam ediyor. Son olarak NARKOÇELİK-37 Operasyonu kapsamında, aralarında Aksaray’ın da bulunduğu 42 ilde geniş çaplı operasyonlar gerçekleştirildi. Operasyonlarda toplam 479 kilogram uyuşturucu madde ile 160 bin 967 adet uyuşturucu hap ele geçirilirken, 227 kişi gözaltına alındı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Türkiye’yi uyuşturucu ticaretinden temizleme kararlılığında olduklarını vurguladı. Bakan Yerlikaya, operasyonların Emniyet Genel Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Başkanlığı koordinesinde, 567 ekip, 1.418 personel, 12 hava aracı ve 37 narkotik dedektör köpeği ile gerçekleştirildiğini belirtti.

Operasyonlar, başta Aksaray, Gaziantep, Ankara, İzmir, Diyarbakır, Antalya, Konya ve İstanbul olmak üzere 42 ilde eş zamanlı olarak düzenlendi. Bakan Yerlikaya, operasyonlara katılan polis ekiplerini tebrik ederek, uyuşturucu ile mücadelenin kararlılıkla sürdürüleceğini ifade etti.

Uyuşturucu ticareti ve kullanımına yönelik yapılan operasyonlar, toplumda büyük takdir toplarken, yetkililer bu konuda mücadeleye devam edeceklerini belirtiyor. *Haber Merkezi

Şifahane Mahallesi'nde gerçekleşen motosiklet hırsızlığı,
Sıradaki Haber Aksaray’da motosiklet hırsızlığı kameralarda; Failler tutuklandı!