Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’daki silahlı kavgada yaralı sayısı 5’e yükseldi

Aksaray’ın Yavuz Sultan Selim

Aksaray’ın Yavuz Sultan Selim Mahallesi’ndeki Çarşamba pazarında çıkan silahlı kavgada yeni bir gelişme yaşandı. Silahlı kavgada yaralı sayısı 5’e çıktı. 4 kişi olayla ilgili, 1 kişinin ise pazara gelen bir vatandaşın olduğu ortaya çıktı.

Aksaray’da semt pazarında iki gurup arasında çıkan anlaşmazlık büyük bir kavgaya yol açtı. Çarşamba pazarında yaşanan sözlü tartışma, silahlı kavgaya dönüştü. Olayda 5 kişi yaralandı ve çok sayıda sağlık ve polis ekibi olay yerine sevk edildi.

Olay, Aksaray’ın Yavuz Sultan Selim Mahallesi’nde bulunan Çarşamba pazarında meydana geldi. İki grup arasında başlayan henüz bilinmeyen bir neden dolayı çıkan tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü. İddialara göre, kavga sırasında E.D. adlı şahıs, pompalı tüfeğini ateşleyerek R.D., G.D., E.D., G.D. ve pazarda alışverişe gelen Ş.O olmak üzere 5 kişiyi yaraladı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda 112 sağlık ve polis ekibi yönlendirildi. Olay yerine ulaşan polis ekipleri, güvenlik önlemleri alarak çevredeki kalabalığı uzaklaştırdı. Yaralı şahıslar, ambulanslarla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilerek tedavi altına alındı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi. Polis, hastane çevresinde geniş güvenlik önlemeleri alarak olayla ilgili geniş çaplı bir inceleme başlattı.

Fatma Altınok