Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da zincirleme kaza 4 araç birbirine girdi; 2 yaralı!

Aksaray’da meydana gelen zincirleme kazada dört araç birbirine çarptı, iki kişi hafif yaralandı!

Aksaray’da meydana gelen zincirleme

Aksaray’da Alpaslan Türkeş Bulvarı’nda yaşanan zincirleme trafik kazasında dört araç birbirine çarptı. Olayda iki kişi hafif şekilde yaralandı.

Edinilen bilgiye göre; Bugün saat 11.00 sıralarında Alpaslan Türkeş Bulvarı’nda meydana gelen zincirleme kazada, 06 FP 75 66 plakalı otomobil zeminde yavaşlayınca, arkasından gelen 68 ACM 779 plakalı araç duramayarak çarptı. Bu çarpışmanın etkisiyle arkadan seyreden 68 DY 654 plakalı jip de duramayarak önündeki araca çarptı. Kaza, son olarak 68 ADC 466 plakalı otomobilin zincire katılmasıyla dört aracın karıştığı bir trafik kazasına dönüştü.

Kazanın ardından olay yerine gelen 112 Sağlık ekipleri, yaralıları hızlı bir şekilde Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu ve hafif yaralandıkları bildirildi. Olay yerine gelen polis ekipleri, kaza ile ilgili inceleme başlattı. Trafikte kısa süreli aksamalara neden olan kaza, araçların çekici yardımıyla kaldırılmasıyla normale döndü.

Kaza sonrası araçlarda maddi hasar meydana gelirken, yetkililer zincirleme kazaların önüne geçmek için sürücülerden takip mesafesine dikkat etmelerini istedi.

Fatma Altınok