Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da zehir tacirlerine şafak baskını: Uyuşturucu ve silah ele geçirildi!

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı tarafından düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda uyuşturucu imal ve ticareti yapan üç kişi tutuklandı.

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı, uyuşturucu madde kullanan, bulunduran ve ticaretini yapan şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatları doğrultusunda gerçekleştirilen operasyonlar sonucunda, Merkez İlçe mülki sınırları içerisinde D.K., Ç.D. ve Y.E.Ş. isimli şahısların uyuşturucu ticareti yaptığı tespit edildi.

Kom Şube Müdürlüğü ve Merkez İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin yaptığı titiz istihbarat çalışmaları sonucu şahısların bulunduğu adreslere eş zamanlı operasyonlar düzenlendi. Operasyonlarda toplamda 130 gram metamfetamin, 6 gram psikotrop hap, 4 adet uyuşturucu kullanma aparatı, 1 adet tabanca ve şarjörü ile suçtan elde edildiği değerlendirilen 24.505 TL para ele geçirildi.

Gözaltına alınan D.K., Ç.D. ve Y.E.Ş., işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilerek çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı ve cezaevine gönderildi.

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı, halkın güvenliğini tehdit eden zehir tacirlerine karşı mücadelesine gece gündüz demeden devam edeceğini belirtti.

Fatma Altınok