Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da zehir tacirlerine baskın : Kilolarca uyuşturucu ele geçirildi!

Aksaray’da uyuşturucu madde kullanan, bulunduran veya imal ve ticareti yapan iki şahsın adresine Jandarma ekipleri baskın yaptı. Operasyon sonucunda çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi.

Aksaray’da uyuşturucu madde kullanan,

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk sahası içerisinde uyuşturucu madde kullanan, bulunduran veya imal ve ticaretini yapan şahıs ya da şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Edinilen bilgiye göre,  Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları doğrultusunda, Aksaray İl Jandarma Komutanlığına bağlı Kom Şube Müdürlüğü ve Merkez İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti yapan şahıslara yönelik istihbari çalışma yürütüldü.

Yapılan istihbari çalışmalar sonucunda Merkez İlçe sınırları içerisinde O.K. ve M.E. isimli şahısların uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti yaptığı bilgisi elde edildi. Bunun üzerine Jandarma ekipleri şahısların bulunduğu adrese operasyon düzenledi.

Düzenlenen operasyon sonucunda;  (1863) gr sentetik cannobinoid bonzai, (78) gr aseton sıvısı, (2) kök kenevir bitkisi, (2) adet uyuşturucu madde öğütme aparatı ele geçirildi.

Jandarma ekipleri, olayla ilgili O.K. ve M.E. isimli şahıslar gözaltına aldı. Gözaltına alınan şahısların Jandarmadaki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adli makamlara sevk edildi. Şahıslar çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine telsim edildi.

Jandarma Komutanlığı tarafından; “Vatandaşlarımızı zehirlemek isteyen zehir tacirlerine karşı titiz ve gayretli çalışmalarımıza gece gündüz demeden aralıksız devam edilecektir” denildi.

Fatma Altınok