Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da yangın paniği: İtfaiye 3 evi son anda kurtardı!

Aksaray’da ot yangını mahalleliyi korkuttu; Üç ev son anda itfaiyenin müdahalesi sonucu kurtarıldı.

Aksaray'da ot yangını mahalleliyi

Aksaray Tacin Mahallesi’nde boş metruk bir binanın bahçesindeki otların bilinmeyen bir nedenden dolayı alev alması sonucu çıkan yangın, mahallede paniğe neden oldu. İtfaiye ekipleri, yangının üç eve sıçramasını son anda engelledi.

Aksaray Tacin Mahallesi’nde meydana gelen yangın, mahalle sakinlerine korku dolu anlar yaşattı. Boş bir binanın bahçesinde başlayan yangın, hızla çevreye yayılmadan önce itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alındı.

Aksaray’ın Tacin Mahallesi 1818 Sokak’ta, Ahmet Ç.’ye ait boş bir binanın bahçesinde bulunan kuru otlar, henüz bilinmeyen bir nedenle alev aldı. Alevler kısa sürede büyüyerek çevredeki evlere yaklaşınca mahalle sakinleri büyük panik yaşadı. Yangını gören çevredeki vatandaşlar, durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi.

Olay yerine hızla intikal eden itfaiye ekipleri, yangının yayılmasını önlemek için büyük bir çaba sarf etti. Üç evin yangından etkilenmemesi için yoğun bir mücadele veren ekipler, yangını kısa sürede kontrol altına aldı ve daha büyük bir felaketin önüne geçti. Yangın, mahallede büyük bir korkuya neden olurken, herhangi bir can kaybı ya da yaralanma yaşanmadığı öğrenildi.

Yangının çıkış nedeni henüz belirlenemezken, polis olayla ilgili inceleme başlattı. Mahalle sakinleri ise itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesi sayesinde olası bir facianın önlendiğini ifade ederek itfaiye ekiplerine teşekkür etti.

Fatma Altınok