Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da yanan biçerdöverin imdadına oto yıkamacı yetişti!

Aksaray’da Biçerdöver alev aldı: Oto yıkamacı faciayı önledi! İşte o anlar!

Aksaray’da Biçerdöver alev aldı:

Aksaray’ın Gülağaç ilçesi Demirci Belediyesi’nde meydana gelen olayda, hasat için kullanılan bir biçerdöver beklenmedik bir şekilde alev aldı.

Aksaray’ın Gülağaç ilçesi Demirci Belediyesi’nde meydana gelen olayda, hasat için Demirci Beldesinde kullanılan bir biçerdöver seyir halinde iken aniden alev aldı. Operatör, aracı yangın sırasında yol üstünde bulunan Oskay oto yıkama ve halı yıkamaya yönlendirdi. Oto yıkama sahibi Habib Oskay’ın hızlı müdahalesiyle yangını kontrol altına aldı.

Olayda can kaybı yaşanmazken, yangının hızla büyümesiyle çevredeki vatandaşlar endişeli anlar yaşadı. Habib Oskay’ın zamanında müdahalesi ve yangını kontrol altına alması, büyük bir facianın önlenmesini sağladı. Yangının söndürülmesiyle birlikte çiftçiler ve çevre sakinleri rahat bir nefes aldı.

Oskay oto yıkama ve halı yıkama işletmesinin sahibi Habib Oskay, yangın sırasında sergilediği cesaretli müdahalesi nedeniyle tebrik edilirken, yetkililer de hızlı müdahalenin önemini vurguladı. Gülağaç ilçesi Demirci Belediye Başkanı ve ilgili birimler, yangının sebebini araştırma çalışmalarına başladı.

Yangının kontrol altına alınmasında oto yıkama sahibi Habib Oskay’a ve çevredeki destekçilere teşekkür eden yetkililer, benzer kazaların önlenmesi için gerekli tedbirlerin alınması gerektiğini belirttiler.

Avni KURU