Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da trafik terörüne ağır darbe: 514 araç suç üstü yakalandı!

Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Ekipleri tarafından şehir içerisinde icra edilen çalışmalar kapsamında 1 Haziran- 9 Temmuz tarihleri arasında denetim faaliyetleri yapıldı. Denetim faaliyetleri kapsamında 514 araca ve sahibine idari para cezası uygulandı.

Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü

Edinilen bilgiye göre, Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Ekipleri tarafından il sınırları içerisinde; karayolları ve şehir içi yollarda kamu huzurunu bozacak şekilde yüksek sesle müzik yayını yapan, drift atarak trafiği tehlikeye düşüren ve abart egzozlu araçlarla ilgili denetimler yapıldı.

Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü Trafik ekiplerince 1 Haziran- 9 Temmuz tarihleri arasında yapılan denetimlerde; 458 araca kamunun rahat ve huzurunu bozacak şekilde yüksek ses ile müzik dinlemek, 49 araca teknik değişikliğin çevredekileri rahatsız edecek derecede gürültü çıkaracak özellikte olması (abartı egzoz), 7 araca el freni çekilmesi suretiyle veya başka yöntemlerle aracın ani olarak yönünün değiştirilmesi veya kendi etrafında döndürülmesi (drift atma), suçlarından ötürü toplam 514 araç ve sürücüsüne idari para cezası uygulandı.

Konu hakkında açıklama yapan Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri; “Denetimler yapılarak cezai işlemler taviz verilmeden uygulanmakta, gerekli kontrollerin hassasiyetle ve sıklıkla yapılarak ilgili kurumlar ile koordineli olarak gerekli tüm önlemler alınmaktadır. Trafik düzenini sağlamaya yönelik denetimlerimiz kararlılıkla devam edecektir” ifadelerine yer verdi.

Ağustos Gerçe