Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da trafik kazalarına karşı sıra dışı eğitim; Alkol eğitim gözlüğü göz açtırdı!

Aksaray Üniversitesi Kampüsünde Trafik

Aksaray Üniversitesi Kampüsünde Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri Alkollü araç kullanımının oluşturduğu tehlikeler ve zarar hakkında 310 kişiye eğitim verdi.

           

Aksaray Emniyet Müdürlüğüne bağlı Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, Aksaray Yeşilay Şubesinin Aksaray Üniversitesi Kampüsünde düzenlediği etkinlikte öğrencilere eğitim verdi.
01 Kasım 2023 tarihinde Aksaray Üniversitesi Kampüsünde Aksaray Yeşil Şubesi tarafından düzenlenen etkinlik kapsamında Aksaray Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından 310 kişiye “Alkol Eğitim Gözlüğü” kullandırılarak, alkollü araç kullanımının oluşturacağı tehlikeler hakkında farkındalık eğitimi verildi.
Alkollü araç kullanmasının zararlarına değinen Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, alkollü iken araç kullanan sürücülerin verdiği zararların altı çizilerek öğrencilere farkındalık oluşturan eğitim verdi.
Alkol Eğitim Gözlüğü kullandırılarak, sanal olarak alkollü araç kullanımının zararları anlatıldı. Trafik kazalarının en aza indirilmesi adına yapılan ve alkollü araç kullanımın yasak olduğuna vurgu yapıldı.
Haber: Fatma Altınok