Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da Ticari araç dehşet saçtı; Yayaya ve park halindeki araçlara çarparak kaçtı!

Aksaray’da 2 araca ve yaya konumundaki bir kişiye çarparak kaçan sürücü polis ekiplerini harekete geçirdi.

Aksaray’da 2 araca ve

 

Edinilen bilgilere göre olay; Meydan Mahallesi 960 Sokak’ta meydana gelen trafik kazası, mahalle sakinlerini endişelendirdi. Kazada, ticari bir araç yaya olarak yürüyen 27 yaşındaki Ertuğrul Ş.’ye çarptı. Ertuğrul Ş., çarpmanın etkisiyle yere savrularak kafasından yaralandı, ticari araç hızını kesmeden park halindeki 68KV plakalı bir kamyona ve 68 ADS plakalı bir otomobile de çarptı.

Görgü tanıklarının ifadesine göre, araç sürücüsü kaza sonrası olay yerinden hızla uzaklaştı. Olayı gören çevredeki vatandaşlar hemen 112 acil çağrı merkezini arayarak yardım istedi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri ve polis ilk müdahalede bulundu. Sağlık ekipleri ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra yaralı Aksaray Üniversitesi Eğitim ve Araştırma hastanesine kaldırıldı.

Olay yerine gelen polis ekipleri, kaçan sürücüyü yakalamak için geniş çaplı bir araştırma başlattı. Polis ekipleri, kazaya karışan ticari aracın sürücüsünü tespit etmek ve yakalamak için çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye alarak olay ile ilgili inceleme başlattı.

Ağustos Gerçe