Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da Tehlikeli Yolculuk: Kamyonet Kasasında Ölümle Dans Kameralara Yansıdı

Güvenlik Tedbiri Almadan Yolculuk Eden Gençler Yürekleri Ağza Getirdi

Güvenlik Tedbiri Almadan Yolculuk

Aksaray’ın Büyükbölcek Mahallesi’nde, 68 AAC 597 plakalı kamyonet kasasında ev eşyalarının üzerine ve kasaya asılı bir şekilde tehlikeli bir yolculuk gerçekleştiren iki genç, çevredeki sürücüler ve yolcular tarafından korku dolu anlar yaşattı. Gazetecilerin kamerasına yansıyan görüntülerde, güvenlik tedbiri almadan kilometrelerce seyreden gençler, kamyonetin sağa çekip durmasıyla tehlikeli yolculuğu sonlandırdı. Polis ekipleri, kamyonet sürücüsüne 690 TL para cezası kesti.

Aksaray’ın Büyükbölcek Mahallesi Büyük Bölcek Caddesi’nde, geçtiğimiz günlerde objektiflere yansıyan görüntüler, görenlerin yüreklerini ağza getirdi. 68 AAC 597 plakalı kamyonetin kasasında ev eşyalarının üzerinde ve kasanın kenarına asılı bir şekilde seyreden iki genç, tehlikeli bir yolculuk gerçekleştirdi.

Güvenlik tedbiri almadan kilometrelerce seyreden gençlerin canlarını hiçe sayarak yaptığı bu yolculuk, çevredeki sürücüler ve yolcular tarafından endişe ile izlendi. Ev taşıması yapıldığı tahmin edilen bu tehlikeli seyahat, gazetecilerin kameralarına anbean yansıdı.

Herhangi bir ani fren veya çukura girme durumunda düşme tehlikesiyle karşı karşıya kalan gençler, kamyonet sürücüsü ile birlikte, kendilerinin görüntülendiğini fark ettiklerinde aracı sağa çekerek durdular.

Bu tehlikeli yolculuk, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri tarafından da sonlandırıldı. Yapılan incelemelerin ardından, kamyonet sürücüsüne “Trafik güvenliğini ve trafik düzenini bozmak” maddesinden 690 TL para cezası kesildi.

Yetkililer, bu tür tehlikeli yolculukların hem yolcuların hem de çevredeki diğer sürücülerin can güvenliğini tehlikeye attığını belirterek, gerekli güvenlik tedbirlerinin alınmasının önemine dikkat çekti. Vatandaşlara, benzer durumlarla karşılaştıklarında hemen ilgili birimlere ihbarda bulunmaları çağrısında bulundular.

Avni KURU