Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da taşlı sopalı çıkan kavgada silahlar konuştu; 10 gözaltı

Aksaray’da bir apartmanda oturan

Aksaray’da bir apartmanda oturan iki komşu arasında çıkan sözlü tartışma kısa sürede kavgaya döndü. Çıkan kavgada taraflar taş ve sopa ile birbirine saldırılırken pompalı silahla havaya ateş açtı.

Olay; Aksaray Hashas Mahallesi 6639 sokakta bulunan bir apartmanda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre: Aksaray Hashas Mahallesi 6639 sokakta bulunan bir apartmanda komşular arasında daha önceden kaynaklanan bir sorundan dolayı tartışma çıktı. Çıkan tartışma kısa sürede taşlı sopalı ve pompalı tüfekli kavgaya döndü. Tartışmayı ve kavgayı gören vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı merkezine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekipleri sevk edildi.

Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri olaya anında müdahale etti. İki gurup arasında çıkan kavgada Halil Y. Ömer Y. Safiye A. ile komşuları Adem D. Murat D.Adem D. Kerem A. ve Abdullah A. ve isimleri belirlenemeyen 2 kişi olmak üzere toplamda 10 kişiyi gözaltına alarak sorgulanmak üzere İl Emniyet Müdürlüğüne götürülürken, olayda 2 kişi yaralandı. Çıkan Kavgada 1 adet pompalı tüfek ele geçirilirken Polis olayla ilgili, inceleme ve soruşturma başlattı.

Haber: Ağustos Gerçe