Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da Havadan Özel Denetim; Helikopterle Trafik İhlali Operasyonu!

  Aksaray’da Helikopterle hem

 

Aksaray’da Helikopterle hem Havadan hem karadan Trafik Denetimi Yaptı

Aksaray Emniyet Müdürlüğü, trafiğin yoğun olduğu güzergâhlarda havadan özel denetim gerçekleştirdi. 14 Aralık 2023 tarihinde 12:00-14:00 saatleri arasında Aksaray Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, helikopter ile trafik kural ihlali yapan sürücüler üzerinde denetim yaptı. Kusurlu görülen 43 araç ve sürücüsüne Karayolları Trafik Kanunu’nun ilgili maddelerinden idari para cezası uygulandı. Trafik güvenliğinin sağlanması amacıyla denetimler artarak devam edecek.

Aksaray’da trafik düzeni ve güvenliği için alınan önemli bir adım atıldı. Havacılık Daire Başkanlığı ile koordineli olarak helikopterle havadan özel denetim gerçekleştirildi. Bu denetimler, trafiğin yoğun olduğu güzergâhlarda trafik kural ihlali yapan sürücülerin üzerinde yapıldı.

14 Aralık 2023 tarihinde 12:00-14:00 saatleri arasında Aksaray Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, helikopter ile trafik denetimi gerçekleştirdi. Vatandaşlarla yüz yüze temas sağlanarak yapmış oldukları hatalar kendilerine aktarıldı ve gerekli cezai işlem uygulandıktan sonra sürücüler uyarılarak yollarına devam etti.

Helikopterle havadan yapılan denetimde, kusurlu görülen 43 araç ve sürücüsüne Karayolları Trafik Kanunu’nun ilgili maddelerinden idari para cezası uygulandı. Aksaray Emniyet Müdürlüğü, trafik güvenliğinin sağlanmasına yönelik denetimleri artarak ve kararlılıkla devam ettireceğini kamuoyuna duyurdu.

Haber: Ağustos Gerçe