Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da suçlulara darbe: Silahlar ve uyuşturucular ele geçirildi!

Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, 5 günlük kapsamlı çalışmalarla aranan şahısları yakaladı, çok sayıda suç unsuru ele geçirdi.

Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri,

Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, 08.08.2024 – 13.08.2024 tarihleri arasında gerçekleştirdiği operasyonlarla suçlulara göz açtırmadı. Yapılan çalışmalar sonucunda aranan şahıslar yakalanırken, çok sayıda yasa dışı malzeme ele geçirildi.

Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, 5 günlük bir süre zarfında gerçekleştirdikleri operasyonlarla önemli başarılara imza attı. Yapılan kapsamlı sorgulamalarda 1.833 araç ve 1.849 şahıs kontrol edildi. Bu çalışmalar neticesinde 3 çalıntı motosiklet, 3 ruhsatsız tabanca ve 35 adet fişek, 7 kurusıkı tabanca ve 30 adet fişek, 3 tüfek ve 56 dolu kartuş ele geçirildi. Ayrıca, 7,63 gram sentetik kannabinoid maddesi de ele geçirilerek yasa dışı ticaretin önüne geçildi.

Operasyonlar sırasında çeşitli suçlardan toplamda 31 yıl 8 ay kesinleşmiş cezaları bulunan 11 aranan şahıs ile kayıp şahıs olarak aranan 4 kişi ekipler tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Aksaray Emniyet Müdürlüğü, suç ve suçlularla mücadelesini kararlılıkla sürdüreceğini belirtti ve kamuoyuna bu kararlılığı duyurdu.

Kamu güvenliğini sağlamaya yönelik çalışmaların aralıksız devam edeceği vurgulanarak, vatandaşların desteği ve duyarlılığının da bu mücadelede önemli bir rol oynadığına dikkat çekildi.

Fatma Altınok