Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da suç ve kazalar en aza indirilecek

Aksaray Valisi Mehmet Ali

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, kamu kurum ve kuruluş ziyaretleri kapsamında Aksaray İl Emniyet Müdürlüğünü ziyaret etti.

Valiler Kararnamesi Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzasıyla Aksaray Valisi olarak göreve başlayan Mehmet Ali Kumbuzoğlu, Aksaray ilinde yürütülen çalışmalar yakından takip etmek amacıyla Aksaray’ın kamu kurum ve kuruluşlarına ziyaret gerçekleştiriyor.

Aksaray İl Emniyet Müdürlüğünü ziyaret eden Vali Kumbuzoğlu, İl Emniyet Müdürü Murat Kolcu ile bir araya geldi. Vali Kumbzuoğlu’na Emniyet Müdürlüğü ziyareti esnasında Aksaray Vali Yardımcısı ve Aksaray İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hakan Kılınçkaya eşlik etti.

Emniyet Müdürü Murat Kolcu, Aksaray ilinde asayiş, emniyet ve kamu düzenini sağlamak adına yoğun çalışmalar gerçekleştiren Emniyet Müdürlüğünün yapmış olduğu çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Aksaray Valisi Kumbuzoğlu, Emniyet Müdürü Kolcu’dan, Aksaray ilinde suç ve suçlulara yönelik yapılan operasyonlar ve trafikte yaşanabilecek olası kazaları en aza indirebilmek adına yürütülen çalışmalar hakkında brifing aldı.

Aksaray Valisi Kumbuzoğlu, Emniyet Müdürü Kolcu’yu ve ekibini Aksaray ilinde fedakârca verdiği hizmetlerden ötürü teşekkürlerini sunarak çalışmalarından aşarılar dileğinde bulundu.

Haber: Fatma Altınok