Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da suç makinesi yakalandı: 19 yıl cezasıyla cezaevine geri döndü!

Aksaray’da, “Hırsızlık” ve “Kaçma” suçlarından aranan ve hakkında 19 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan E.K. isimli şahıs, Jandarma ekiplerinin düzenlediği operasyonla yakalandı.

Aksaray'da, "Hırsızlık" ve "Kaçma"

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı, sorumluluk sahasında aranan şahısların yakalanarak adlî mercilere teslim edilmesi amacıyla yürüttüğü çalışmalar kapsamında bir operasyona daha imza attı. Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatları doğrultusunda gerçekleştirilen operasyonda, Merkez İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, “Hırsızlık” ve “Hükümlü Tutuklunun Kaçması” suçlarından aranan E.K. isimli şahsı yakaladı.

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı’nın sorumluluk sahasında düzenlediği operasyonda, Merkez İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan istihbari çalışmalar sonucunda, hakkında “2 ayrı, Muhafaza Altına Alınmış Eşya Hakkında Hırsızlık ve Hükümlü Tutuklunun Kaçması” suçlarından aranan ve “19 yıl 2 ay” kesinleşmiş hapis cezası bulunan E.K.’nin yer tespiti yapıldı.

Düzenlenen operasyonla birlikte, Merkez İlçe mülki sınırları içerisinde yakalanarak gözaltına alınan şüpheli E.K., işlemlerinin tamamlanmasının ardından adli makamlara sevk edildi. Çıkarıldığı mahkemece tutuklanan E.K., cezaevine teslim edildi.

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı, vatandaşların huzur ve güvenliği için asayiş ortamının sağlanmasına yönelik çalışmalarını gece gündüz demeden sürdüreceğini belirtti. Yetkililer, suç ve suçlularla mücadelenin kararlılıkla devam edeceğini vurguladı.

Avni Kuru